×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Youp van 't Hek weigert boek van Jochem Myjer

15.11.2016 -

Een tegenvaller voor cabaretier Jochem Myjer. Hij wilde het eerste exemplaar van zijn nieuwe kinderboek De wereld van de Gorgels aan zijn goede vriend Youp van 't Hek uitreiken, maar dat liep anders.


In een filmpje op YouTube is te zien dat Youp het boek weigert. 'Maar ik ben niet dement ofzo, dat je denkt 'we gaan die ouwe baas eens een kinderboek brengen?'', is de eerste reactie van Van 't Hek. 'Dikke schijt, het boek blijft gewoon hier', zegt Jochem lachend, als Youp de deur sluit.

Even later is te zien dat Youps kleinkind het boek bij de voordeur vindt en er meteen in begint te lezen. Donderdag is het boek voor iedereen te koop. Het kinderboek, bedoeld voor alle leeftijden, is geïllustreerd door Rick de Haas. De wereld van de Gorgels gaat over de jonge jaren van het gorgeltje Bobba. In het boek schrijft Myjer over de voorgeschiedenis van zijn boek De Gorgels, waarmee hij eerder dit jaar de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de wacht sleepte in de categorie zes tot en met negen jaar.

Foto: YouTube

Reacties