×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Boogerd enorm geschrokken van boek Thomas Dekker

15.11.2016 -

Michael Boogerd wist niet wat hij las toen hij de eerste stukken uit het boek van Thomas Dekker onder ogen kreeg. 'Ik kan me totaal niet vinden in wat ik tot nu toe gelezen heb.'


Dat laat hij weten aan RTL Boulevard. Michael en Thomas reden tijdens de Tour de France van 2007 samen in de Rabobankploeg en sliepen op dezelfde kamer. Thomas schrijft in zijn boek onder andere dat hij samen met Michael escorts naar hun kamer liet komen tijdens de Tour. 

Volgens Boulevard was Michael Boogerd niet op de hoogte van het boek. 'Ik probeer al 1,5 jaar tevergeefs contact te zoeken met Thomas', laat hij weten. 'Het boek komt dan ook als een onaangename verrassing.' De oud-wielrenner zegt daarnaast eerst het hele boek te willen lezen voordat hij met een verklaring komt. 

 

#almostinstores #mijngevecht

Een foto die is geplaatst door Thomas Dekker (@ourthomasdekker) op

Foto: Reni van Maren

Reacties