×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Schuurman mocht eigen boek niet voorlezen

14.11.2016 -

Katja Schuurman zou maandag haar sinterklaasboek voorlezen, maar kreeg daar de kans niet toe. Haar zesjarige dochter Sammie is zo blij met het boek, waarin zij de hoofdrol speelt, dat zij ‘Sammie en het reuzenmysterie’ voorlas.


“Sammie kan net lezen en dat heeft ze ook enorm gedaan”, vertelde Katja, die het sinterklaasboek dat ze met haar vader Wim schreef maandag presenteerde, in RTL Boulevard. “Ze heeft het aan iedereen voorgelezen.”

In ‘Sammie en het reuzenmysterie’ heeft niet alleen Katja’s dochter Sammie een glansrol, ook haar neefje Chico komt voor in het boek. “Hij las het en vond het heel cool om zijn naam terug te zien”, zei Chico’s moeder Birgit Schuurman.

Katja is niet de enige bekende Nederlander die in de pen klom voor een boek over Sinterklaas. Albert Verlinde schreef ‘Sinterklaas en het geheim van de verdwenen wortels’, Wesley Sneijder bedacht ‘De strijd om de scoorsteen’. De boeken zijn de komende weken verkrijgbaar bij supermarktketen Jumbo.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties