×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit flink op zijn vingers getikt door Sinterklaas

14.11.2016 -

Jan Smit was iets te hebberig toen hij gisteravond zijn schoen zette. Zijn drie kinderen hadden allemaal netjes hun schoentje klaarstaan met een briefje en tekening voor de Sint bij de open haard en Jan voegde zijn schoen daarbij. Met een briefje dat hij wel het meeste in zijn schoen verdiende. Daar was de Sint niet van gediend.


Vanochtend vond de zanger een streng briefje in zijn schoen van de oude baas. 'Beste papa! Zo werkt het natuurlijk niet! Wie vraagt wordt overgeslagen! En... mama is natuurlijk de baas! Groeten, de Pakjespiet en Sint.' Voor de rest was zijn witte gymp helemaal leeg. 'Oei', schreef Jan bij de foto. 

Op zijn eigen briefje had Jan gisteren geschreven: 'Sint! Ik ben de baas van ons gezin, dus die witte schoen daar moet het meeste in... alvast bedankt!'. Hopelijk hebben dochters Fem en Emma en zoontje Senn meer gekregen van Sinterklaas. 

 

Oei... #Sinterklaas

Een foto die is geplaatst door JAN SMIT (@jansmitcom) op

 

Ben benieuwd morgenochtend... #ZelfHetGrootsteKind

Een foto die is geplaatst door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Foto: Instagram Jan Smit

Reacties