×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Garner ontvangt liefdadigheidsprijs

14.11.2016 -

Jennifer Garner kreeg zaterdag een award van de hulporganisatie Baby2Baby, voor haar liefdadigheidswerk voor kinderen. De award werd uitgereikt tijdens een benefietgala vol sterren.


Onder anderen Kate Hudson, Jessica Alba, Matthew McConaughey, Christina Aguilera en Channing Tatum waren van de partij. Bij elkaar werd 3 miljoen dollar opgehaald voor Baby2Baby, dat zich inzet voor achtergestelde jongeren.

Jennifer keek in haar toespraak terug op haar eigen jeugd, ver weg van de glamour van Hollywood. 'Mijn moeder groeide straatarm op met tien broers en zussen, geen stromend water en geen electriciteit', zo vertelde ze. 'Ik groeide één generatie, en één stap verder verwijderd van armoede op.' De actrice zei volgens E! Online verder dat benefietgala's armlastige jongeren echt kunnen helpen. 'Het kleinste ding kan het verschil maken tussen hoop en kans.'

Foto: BuzzE

Reacties