×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay in Say Yes To The Dress

13.11.2016 -

Patricia Paay trouwde onlangs in een eenvoudige, zwarte jurk met Robbert Hinfelaar, maar ze hebben nog een trouwfeest in petto. Daarvoor is voor een apartere jurk gegaan, die ze samen met Randy Fenoli van Say Yes To The Dress uitkoos.


Dat is bekend gemaakt op de site van Koonings the Wedding Palace (hier kun je ook foto's zien). Daar worden de afleveringen opgenomen van Say Yes To The Dress Benelux. Randy Fenoli helpt daar bruidjes uit onder andere Nederland en hij ging ook aan de slag met la Paay. 

Ze trouwden onlangs in het bijzijn van onder anderen Patricia haar dochter Christina Curry, maar Patricia en kersverse echtgenoot Robbert geven in 2017 een feest volgens de site van Koonings. Patricia kreeg tijdens het kiezen van een jurk hulp van Ramona Poels en Randy Fenoli. Dinsdagavond om 20.00 uur is ze te zien in de aflevering van het populaire programma op TLC. 

Patricia zegt groot fan te zijn van Say Yes To The Dress. 'Toen ik in Amerika en Engeland woonde keek ik altijd naar Say Yes To The Dress. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd om mee te doen aan het programma.' Patricia wilde geen traditionele jurk. 'Ik wilde een bijzondere jurk die niet spierwit is en die heb ik gevonden. Hij is prachtig en ik kan niet wachten om deze te dragen.'

Foto: Reni van Maren

Reacties