×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Taylor Swift werkt aan nummers over exen'

12.11.2016 -

Taylor Swift gebruikt haar liefdesleven als inspiratie voor nieuwe muziek. De 26-jarige zangeres werkt naar verluidt aan nummers over haar exen Calvin Harris en Tom Hiddleston.


Een ingewijde vertelt aan E! News dat Taylor al liedjes over de dj en de Thor-acteur op papier heeft staan. De bron benadrukt wel dat fans niet hoeven te wachten op boze nummers zoals Bad Blood. De blondine staat namelijk op vriendelijke voet met haar voormalige liefdes, aldus de insider. En dat zal blijken uit haar muziek.

Taylor en Calvin ging afgelopen juni uit elkaar na een relatie van ongeveer anderhalf jaar. Een paar weken na de breuk werd Swift zoenend gezien met Hiddleston. Maar ook dit hield geen stand. Na een paar maanden was de romance al weer voorbij.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties