×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro gaat presenteren bij AVROTROS

11.11.2016 -

Romy Monteiro gaat aan de slag als presentatrice bij AVROTROS. De omroep laat vrijdag weten dat de zangeres een contract heeft getekend.


Het eerste programma dat Monteiro voor de omroep gaat presenteren is een nieuw seizoen van de familiespelshow Mijn vader is de beste, die eerder in handen was van Monique Smit en Yolanthe Sneijder-Cabau. De show is vanaf 14 januari wekelijks te zien op NPOZapp, de opnames gaan volgende week van start. Ook zal Romy andere AVROTROS-programma’s presenteren voor NPO 1 en NPO 3.

'Ik voel me vereerd dat AVROTROS mij de kans geeft om mij meer te ontwikkelen als presentatrice', aldus Monteiro. 'Met als eerste programma Mijn vader is de beste, een te gek familieprogramma en een mooie start voor mij. AVROTROS voelt als een warm bad en ik kan niet wachten tot dit nieuwe avontuur begint.'

Romy, de dochter van Antje Monteiro, vergaarde in 2014 bekendheid met haar deelname in The Voice. Ze brak pas echt door met haar rol in The Bodyguard. Begin dit jaar won ze een Musical Award in de categorie Aanstormend Talent. Ook was ze recent te zien in het RTL-programma Dance Dance Dance en presenteerde ze met Frits Sissing Musical Sing-a-Long.

Foto: Instagram Romy Monteiro

Reacties