×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Werkstraf geëist tegen Dave Roelvink

10.11.2016 -

Dave Roelvink en drie van zijn vrienden hebben zich volgens het Openbaar Ministerie (OM) schuldig gemaakt aan diefstal tijdens een wild feest in de zomer van 2014. Ook moet de dj en zoon van zanger Dries samen met een ander worden bestraft voor het heimelijk maken en verspreiden van een seksfilmpje. De officier van justitie eiste donderdag werkstraffen tot 240 uur.


Volgens de officier wijst alles erop dat de vrienden de diefstal van tienduizenden euro's aan spullen op hun geweten hebben. Hij doelde daarbij onder meer op whatsappberichten die de vrienden over en weer stuurden. De verdachten zeggen allemaal niet schuldig te zijn, zich niks te herinneren of beroepen zich op hun zwijgrecht.

De verdachten hebben het vertrouwen van een 'verliefd en onbedachtzaam' meisje ernstig geschonden, aldus het OM.

Foto: Reni van Maren

Reacties