×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechtszaak aangespannen vanwege neplingerie Marilyn Monroe

10.11.2016 -

Een lingeriefirma mag van de erven van Marilyn Monroe niet langer haar beeltenis gebruiken op verpakkingsmateriaal van ondergoed en pantykousen. De rechthebbenden hebben een rechtszaak aangespannen, weet TMZ.


In rechtbankstukken wordt de firma verweten schaamteloos gebruik te maken van de naam en faam van de Amerikaanse actrice en zangeres. De firma zet consumenten op het verkeerde been door te suggereren dat het ondergoed een officiële kledinglijn betreft.

Het gezicht van de in 1962 overleden blondine prijkt op verpakkingen. De erven hebben de fabrikant naar eigen zeggen meermaals gewaarschuwd, maar het bedrijf trok zich daar niets van aan. De erven vragen de rechtbank om een verkoopverbod, maar ook een vergoeding voor de reeds verkochte producten.

Foto: BuzzE

Reacties