×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dave Roelvink ondergedoken in Spanje

10.11.2016 -

Dave Roelvink was zo bang voor alle media-aandacht rondom de rechtszaak van vandaag, dat hij naar Spanje is gevlucht. De dj heeft vannacht het vliegtuig gepakt naar het Zuid-Europese land.


Dat laat papa Dries weten. Dave dacht namelijk dat hij een dagtaak zou hebben aan het te woord staan van de media. 'Hij dacht: 'zodra de media zien dat ik niet in de rechtbank ben, willen zij mij allemaal spreken en dan ben ik de hele dag bezig met van alles uit te leggen.' Hij wil het even afwachten.' 

Volgens Dries is zijn zoon echt geen vakantie aan het vieren. Stiekem wilde Dave ook niet weg, maar omdat gisteren werd besloten dat hij vandaag niet naar de rechtbank zou gaan, koos hij voor een vlucht naar Spanje. 

De rechtszaak van vandaag gaat over de diefstal en het verspreiden van een seksfilmpje. Samen met vrienden zou hij op een uit de hand gelopen feest in Burgerbrug voor duizenden euro's aan spullen hebben gestolen. En er dook op internet een video op waarin Dave seks had met de dochter des huizes. Vier van Dave zijn vrienden moeten ook voorkomen. 

Foto: Reni van Maren

Reacties