Dave Roelvink ondergedoken in Spanje

Dave Roelvink was zo bang voor alle media-aandacht rondom de rechtszaak van vandaag, dat hij naar Spanje is gevlucht. De dj heeft vannacht het vliegtuig gepakt naar het Zuid-Europese land.

Dat laat papa Dries weten. Dave dacht namelijk dat hij een dagtaak zou hebben aan het te woord staan van de media. 'Hij dacht: 'zodra de media zien dat ik niet in de rechtbank ben, willen zij mij allemaal spreken en dan ben ik de hele dag bezig met van alles uit te leggen.' Hij wil het even afwachten.' 

Volgens Dries is zijn zoon echt geen vakantie aan het vieren. Stiekem wilde Dave ook niet weg, maar omdat gisteren werd besloten dat hij vandaag niet naar de rechtbank zou gaan, koos hij voor een vlucht naar Spanje. 

De rechtszaak van vandaag gaat over de diefstal en het verspreiden van een seksfilmpje. Samen met vrienden zou hij op een uit de hand gelopen feest in Burgerbrug voor duizenden euro's aan spullen hebben gestolen. En er dook op internet een video op waarin Dave seks had met de dochter des huizes. Vier van Dave zijn vrienden moeten ook voorkomen.