×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Romy Monteiro koos moeilijke jurk voor première Lion King

10.11.2016 -

Romy Monteiro zag eruit om door een ringetje te halen bij de musical van The Lion King. Bij de première komen was echter niet zo gemakkelijk. Haar rok zorgde voor wat problemen.


Gelukkig had ze hulpjes die haar rok omhoog hielden terwijl ze liep. Ze moesten met z'n drieën de rok tillen, anders kwam Romy nooit op de loper. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goedgekomen en kon de musicalster stralen met haar geliefde. 

 

This is how we roll #thelionkingnl #throwbackthursday #enormejurken #lievetommyhelptfluitendmetalles #vanallemarktenthuis

Een video die is geplaatst door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Foto: Instagram Romy Monteiro

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!