×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geliefde geadopteerde kat van Nicolette Kluijver overleden

10.11.2016 -

Nicolette Kluijver en haar gezin hadden hun deuren geopend voor een 14 jaar oude poes. Zeven weken geleden mocht het beestje met de familie mee naar huis, maar helaas is Misty nu overleden.


Dat laat Nicolette weten op Instagram. Bij een foto van het dier schrijft ze: '14 en een beetje. Rust zacht lieve Misty.' In de reacties laat de presentatrice weten dat Misty in haar armen gestorven is. 

Toen ze de oude poes mee naar huis namen was het hele gezin dolblij. 'We hebben een 14 jaar oude kat geadopteerd... Misty mag van haar oude dag genieten bij ons op de boerderij.' Ook de kinderen van de presentatrice waren gek op het beestje. Ze liepen op dezelfde manier als de kat en dochter Ana-Sofia was onafscheidelijk met het dier. 

Het was maar kort, maar Misty lijkt een mooie tijd gehad te hebben bij Nicolette en haar gezin. Vier weken geleden lag ze nog lekker te luieren op het terras. 'Vannacht op muizenjacht geweest en nu de hele dag luieren in de zon. Onze geadopteerde poes van 14 jaar geniet van haar tweede jeugd. We houden van je', schreef de presentatrice. 

 

14 jaar en een beetje..... Rust zacht lieve Misty!

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

Onze poes denktZometeen een #dierenpretmetnicolette @mattiewietze #qmusic

Een video die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

Ana-Sofia en misty (onze 14 jaar oude poes) zijn de hele dag samen.

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

We hebben een 14 jaar oude kat geadopteerd.... Misty mag van haar oude dag genieten bij ons op de boerderij.

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Foto: Reni van Maren

Reacties