×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dave Roelvink niet verschenen bij rechtszaak

10.11.2016 -

Dave Roelvink is donderdag niet verschenen bij de rechtszaak waarin hij zich moet verantwoorden. De dj en zoon van zanger Dries staat terecht voor juwelendiefstal en het maken en verspreiden van een seksfilmpje na een uit de hand gelopen feest in 2014.


Naar verluidt zou de media-aandacht Roelvink hebben afgeschrikt, maar zijn advocaat Nienke Hoogervorst wilde hier voor de zitting niks over zeggen.

Het betreffende feest vond plaats in een villa in het Noord-Hollandse Burgerbrug (gemeente Schagen). Na afloop bleek dat er voor tienduizenden euro's aan spullen was verdwenen. Enige tijd later dook er ook een filmpje op waarin Roelvink seks had met de dochter des huizes.

Foto: Instagram Dave Roelvink

Reacties