×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechtszaak tegen Dave Roelvink van start

10.11.2016 -

Dave Roelvink moet zich donderdag verantwoorden bij de rechter over een wild feest in het Noord-Hollandse Burgerbrug in juli 2014. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt hem van diefstal van kostbare sieraden van de familie die het feest gaf.


De zoon van zanger Dries Roelvink wordt verder vervolgd van het heimelijk maken en verspreiden van een seksfilmpje. Dave was met vrienden op het feest in de villa dat compleet uit de hand liep. Na afloop bleek dat er voor tienduizenden euro's aan spullen waren verdwenen. Op internet dook een filmpje op waarin te zien was dat Roelvink seks had met de dochter des huizes.

Vier vrienden moeten ook voorkomen. De dj ontkent niet dat het feest uit de hand liep.

De zaak vindt plaats in het Justitieel Complex op Schiphol omdat er veel aandacht wordt verwacht voor het proces. De zaak tegen de vijf mannen duurt naar verwachting twee dagen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties