×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes jr. twijfelt over vervolg Hazes-shows

10.11.2016 -

André Hazes jr. betwijfelt of hij na de komende Holland Zingt Hazes-shows in maart nog een keer mee zal doen met het eerbetoon aan zijn overleden vader. De zanger wil liever zijn eigen koers varen.


"Het vijfjarig jubileum wil ik gewoon nog graag doen", aldus André. "Daarvoor wordt ook alles uit de kast getrokken, tot een 3D-versie van die ouwe op het podium aan toe. Dat wordt zo bijzonder, het is straks net alsof hij er echt weer staat."

Door de ruzie met moeder Rachel en zus Roxeanne is André minder betrokken bij de organisatie. Zo moest hij van de media vernemen dat Anouk er in maart ook bij is. "Niet dat dat erg is, trouwens. Ik hoop dat het nog honderd jaar door kan gaan", zegt de zanger. "Maar of ik er dan ook weer bij ben? Eerlijk gezegd, twijfel ik nogal. Ik wil nu toch meer mijn eigen koers varen, al blijven de optredens in de Ziggo erg uniek, als jaarlijks eerbetoon aan mijn vader."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties