×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer waarschuwt voor nep Facebookaccount in zijn naam

09.11.2016 -

Er is een nepaccount van Frans Bauer opgericht op Facebook. De zanger waarschuwt zijn fans ervoor dat de oprichters uitnodigingen versturen, maar dat dit dus niet zijn pagina is.


Dat schrijft hij op Twitter. 'Let op aan alle fans nieuwe Facebookpagina die uitnodigingen verstuurt is niet officieel!'. Hoe de pagina precies heet zet Frans er niet bij. Zijn volgers bedanken hem in ieder geval voor de waarschuwing. 

Ook op Facebook geeft hij aan dat mensen de uitnodiging niet moeten accepteren. Hij meldt daar dat hij van fans te horen heeft gekregen dat er via messenger vriendschapsverzoeken worden gestuurd en dat het account dezelfde profielfoto heeft als zijn eigen pagina. 

Foto: Reni van Maren

Reacties