×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Everon Jackson Hooi en Kim Feenstra vergelijken Trump-overwinning met 9-11

09.11.2016 -

Kim Feenstra en Everon Jackson Hooi hebben de overwinning van Donald Trump vergeleken met de terroristische aanslagen op 11 september 2001. Zij plaatsen op social media allebei een foto waaruit de vergelijking af te leiden valt.


Kim zette het kiekje op Twitter. Zij tikte alleen '...' bij het plaatje. Everon gaf geen bijschrift bij de foto op Instagram. 

Op het plaatje staat geschreven '11/9, formerly known as 9/11'. Hiermee wordt mogelijk gesuggereerd dat een van de zwartste dagen uit de Amerikaanse geschiedenis, de dag dat onder anderen twee vliegtuigen in de Twin Towers in New York City vlogen, wordt vervangen door een nieuwe zwarte dag. Die dag is 9 november, de dag dat Trump tot president werd verkozen. 

 

Foto: Instagram Kim Feenstra en Instagram Everon Jackson Hooi

Reacties