×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mick Jagger gooit grap erin over inauguratie Donald Trump

09.11.2016 -

Mick Jagger heeft met humor gereageerd op de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen. De zanger van de Rolling Stones vraagt zich af of hij misschien een liedje voor het verliezerskamp kan komen zingen tijdens de inauguratie van Donald Trump.


'Ik keek net naar het nieuws... Misschien vragen ze mij om You Can't Always Get What You Want te zingen tijdens de inauguratie, ha!', grapte Jagger.

Jagger en zijn bandmaten van de Stones zijn overigens geen aanhangers van Trump. Eerder vroegen ze hem meermaals om geen muziek van de band te gebruiken tijdens zijn campagnebijeenkomsten. Ook vele andere artiesten als Adele en R.E.M. gaven in aanloop naar de verkiezingen aan niet met Trump te willen worden geassocieerd.

Foto: YouTube

Reacties