×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nance Coolen verbijsterd na ontslag: 'Ik snap het niet'

09.11.2016 -

Nance Coolen is door RTL aan de kant gezet, maar weet nog steeds niet precies waarom. De presentatrice presenteerde 2 jaar lang het programma Puur Geluk, maar nu wordt ze vervangen door Ruben Nicolai en zal ze niet meer te zien zijn op de zender. 'Ik begrijp het nog steeds niet', vertelt ze aan Weekend.


De geruchten dat haar contract niet verlengd zou worden gingen al maanden. De 43-jarige actrice is nu echt aan de kant gezet door RTL4, de zender waar ze 2 jaar werkte. Wederom gaat ze een onzekere toekomst tegemoet in de televisiewereld, want 5 jaar geleden werd ze ontslagen door SBS6. 

Maar het blijft hier niet bij, want haar geliefde programma Puur Geluk wordt ook nog eens overgenomen door Ruben Nicolai. 'Ik moest wel even slikken. Ik vind het onwijs jammer, maar het is nu eenmaal zo.' 

Ondanks dat Nance prima cijfers scoorde met haar programma, zag de zender niet genoeg reden om haar in dienst te houden bij het programma. Voor de presentatrice is het een groot raadsel wat de reden is. 'Schiet mij maar lek. Heel eerlijk gezegd begrijp ik het nog steeds niet. Maar het is niet anders, dat is televisie vandaag de dag.' Ze zou wel graag weten waarom ze niet meer aan de slag mag bij RTL. 'Die uitleg heb ik nog niet geheel naar tevredenheid gehad, dus dat hoop ik nog van RTL te krijgen.' 

Lees het hele verhaal van Nance in de nieuwe Weekend! Die ligt vanaf vandaag in de winkel. 

Foto: Reni van Maren

Reacties