×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geboorte André Hazes III ging bijna mis

'Hartje ging steeds langzamer slaan'

09.11.2016 -

André Hazes jr. en zijn vriendin Monique zijn dolgelukkig met hun zoontje André. Tijdens de bevalling ging het overigens bijna mis.


Het had weinig gescheeld of de bevalling van André Hazes III was uitgelopen op een drama. In het ziekenhuis was het 'code rood' voor de behandelend artsen toen bleek dat de navelstreng om zijn nekje zat en er ook nog andere complicaties optraden.

In eerste instantie leek er niets aan de hand, vertelt André Hazes jr. "Het ging mis toen ik zag dat het hartje van mijn jongen steeds langzamer ging slaan. Groot alarm werd er geslagen", zegt hij. "Ik hoorde maar roepen: keizersnede, code rood, code rood. En het werd nog erger toen ik opving dat ze hadden gezien dat André’s navelstreng om zijn nekje zat en dat er nog andere complicaties waren, door de ruggenprik die Monique had gekregen."

"Er waren, schoot me ineens te binnen, drie mogelijkheden: we zouden de kleine jongen kwijtraken, óf Monique, of zélfs misschien wel allebei… zó erg was het echt", aldus André.

Pas een dag na de geboorte werd uiteindelijk duidelijk dat de kleine André geen blijvend letsel aan zijn geboorte zou overhouden. Zijn vader en moeder maakten het nieuws van zijn geboorte daarna pas bekend.

Foto: Instagram Monique Noëll

Reacties