×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kandidaten Wie Is De Mol? 2017 nu echt onthuld

08.11.2016 -

Het is zover. De kandidaten van Wie Is De Mol? 2017 zijn onthuld. Dit zijn ze!


Via een livestream op Facebook werden de kandidaten bekend gemaakt. Art Rooijakkers kreeg de eer om de namen te verkondigen in een tent in het bos. Over 60 dagen, op 7 januari, start het 17e seizoen van het populaire programma. Een overzicht van de tien kandidaten:

Sanne Wallis de Vries

Foto: YouTube
Sanne is cabaretière. Ze is vooral bekend van Koefnoen en Kopspijkers. Daarnaast is ze actrice, onder andere van de Mees Kees-films. 

Jeroen Kijk in de Vegte
Foto: Instagram Jeroen Kijk in de Vegte
Jeroen zul je vooral herkennen aan zijn stem. Hij is de voice-over bij onder andere RTL Boulevard en radio-dj bij NPO Radio 2. 

Imanuelle Grives
Foto: Screenshot video Instagram Imanuelle Grives
Imanuelle is een actrice. Haar bekendste rol is waarschijnlijk die van Dorien Breeveld in Celblok H. Ze speelde ook Rowanda in de film Alleen Maar Nette Mensen. 

Thomas Cammaert

Foto: Instagram Thomas Cammaert
Nog een acteur. Thomas is van oorsprong Vlaams en speelde onder andere de rol van Anton in de musical Soldaat van Oranje. Sinds afgelopen februari is hij de hoofdrol in diezelfde musical gaan spelen. 

Sigrid ten Napel
Foto: Screenshot video Instagram Sigrid ten Napel
Sigrid schitterde als actrice natuurlijk in Overspel en Penoza. daarnaast speelde ze in films als Brasserie Valentijn en het net uigebrachte Riphagen. 

Jochem van Gelder
Foto: Screenshot YouTube Utopia
Presentator Jochem van Gelder doet ook mee. Hij is natuurlijk bekend van onder andere Praatjesmakers en Het Beste Idee Van Nederland. 

Roos Schlikker
Foto: Instagram Roos Schlikker
Roos is onder ander columniste voor het Parool. Ze schrijft ook boeken en scenario's. 

Vincent Vianen
Foto: Instagram Vincent Vianen
Dansen, dat is waar het om draait bij Vincent. Hij is choreograaf, dansleraar en danscoach. Hij werkte mee aan So You Think You Can Dance en danste onder anderen met Usher. 

Yvonne Coldeweijer

Foto: Instagram LifeofYvonne
Yvonne was het nieuwe gezicht van Telekids, als Keet!. Onder die naam bracht ze ook singles uit. Daarnaast is ze musicalactrice en is ze sinds 2015 vlogger op YouTube. 

Diederik Jekel 
Foto: Instagram Diederik Jekel 
Diederik is wetenschapsjournalist en schrijver. Hij is vaak te gast geweest bij De Wereld Draait Door en werkt mee aan De Kennis Van Nu en National Geographic. 

Dit voorjaar vlogen de makers en kandidaten naar de Westkust van Amerika. Daar kwamen ze aan in Portland, Oregon. Dat is dus waar het programma dit jaar is opgenomen. Ze hebben verder gereisd door de staat Oregon. De perspresentatie werd daarom ook vandaag gehouden, vanwege de presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten. 

Foto: Livestream Wie Is De Mol?

Reacties