×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video's: de beste tv-momenten van de Obama's

08.11.2016 -

Het is vandaag een van de belangrijkste dagen voor de bevolking van de Verenigde Staten in dit jaar. Vandaag gaan ze naar de stembussen om een nieuwe president te kiezen. Wordt het Hillary Clinton of Donald Trump? Vannacht, Nederlandse tijd, weten we het. Wat we nu al zeker weten is dat we afscheid gaan nemen van Barack Obama en zijn gezin. Hoe kan dat beter dan met hun beste televisiemomenten?


Echte familieman

Barack Obama is dol op zijn gezin. Tijdens 4th of July afgelopen jaar, een belangrijke feestdag in zijn land, werd dochter Malia 18. Voor alle pers en de rest van de aanwezigen in het Witte Huis zong hij haar toe.

Dansende moeder

Michelle Obama wil graag dat iedereen gezond is en genoeg beweegt. Dus gooit ze haar moeder-danspasjes in de strijd om dit duidelijk te maken. Samen met Jimmy Fallon deed ze dit in 2013 en 2015.

Nieuwslezer

Die man is van alle markten thuis. Met zijn rustige, soulvolle stem kan Barack, samen met Jimmy Fallon, heel goed het nieuws lezen. 

Sesamstraat

Een gezonde levenstijl moet al beginnen bij kinderen. Daarom was Michelle in 2009 in Sesamstraat om te vertellen over het zelf kweken van groenten. Samen met Elmo. 

Gemene tweets

Niet iedereen was een even groot fan van Barack Obama. Bij Jimmy Kimmel kreeg hij daarom twee keer de kans om gemene tweets over zichzelf voor te lezen. Met hilarische gevolgen. 

Lekker winkelen

In het dagelijkse leven heeft Michelle ongetwijfeld iemand die boodschappen voor haar doet, maar samen met Ellen DeGeneres ging ze wel even zelf naar de winkel. Op een paar irritatiepuntjes na was het een geslaagde trip voor de First Lady. 

Zingende president

In 2012 was Barack bij een inzamelingsactie. Daar was ook ineens Al Green, van de hit Let's Stay Together. De president kon het niet laten...

Carpool Karaoke

Ook Michelle kan een aardig moppie zingen. En rappen! Dat liet ze wel zien in Carpool Karaoke met James Corden.

Obama Out

Dit jaar deed Obama zijn laatste Correspondent's Dinner. Hij eindige dit met zijn legendarische woorden Obama Out en de mic drop die in ieders geheugen gegrift staat.     

   

Foto: YouTube

Reacties