×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angelina Jolie houdt voogdij over de kinderen

08.11.2016 -

Angelina Jolie houdt de voogdij over haar zes kinderen die ze samen met Brad Pitt heeft. Dat zijn de twee overeengekomen.


Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de tweeling Knox en Vivienne (8) blijven bij moeder Jolie. Volgens ingewijden was Jolie bezorgd om de veiligheid en gezondheid van de kinderen die volgens de actrice niet in goede handen zouden zijn bij Pitt.

Een woordvoerder van de actrice maakte bekend dat Pitt en Jolie vorige week tot een overeenkomst over de voogdij zijn gekomen. "Er is afgesproken dat de zes kinderen bij hun moeder blijven en therapeutische bezoeken blijven ontvangen van hun vader. Dat is bepaald door de kinderbescherming", aldus de woordvoerder.

Details van van de overeenkomst zijn niet bekend gemaakt, meldt E-News. Vrijdag verzocht Brad Pitt de rechter om gezamenlijke voogdij over de kinderen. Maar Jolie beweert dat Pitt geen goede invloed is op de kinderen nadat hij volgens de actice verbaal en fysiek aggressief was tegen hun oudste zoon Maddox. Pitt ontkent zijn zoon enig kwaad te hebben aangedaan.

Pitt heeft zijn kinderen sinds de breuk met Jolie in september twee keer gezien onder begeleiding van een psycholoog van de kinderbescherming. Die bezoeken kunnen wat de kinderberscherming betreft hervat worden omdat het in het belang van de kinderen is om het contact met hun vader te onderhouden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties