×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva van de Wijdeven weer single

08.11.2016 -

Eva van de Wijdeven is weer single. "Ik had korte tijd een relatie, maar dat is alweer uit. We waren al bevriend toen we iets kregen en dat zijn we nog steeds, dus dat is helemaal oké." De vrolijke krullenbol 'huppelt nu weer wat rond' en is weer 'een happy single'.


Eva, bekend van onder andere Celblok H, vertelt in de VIVA dat ze het best leuk zou vinden om een vriendje te hebben, maar stelt ook dat het zeker niet zo is dat ze niet zonder kan. "Ik ben nu heel gelukkig. Maar verliefd zijn is natuurlijk wel het fijnste gevoel wat er is. Dan heb ik bérgen energie en weet ik niet waar ik het laten moet. Het gevoel van ergens induiken, heerlijk. Ik hoop dat dat weer een keer gebeurt.” Op wat voor types de actrice valt? Op “sterke persoonlijkheden. Echte man-mannen, geen softies."

Die echte man-man moet wel kunnen omgaan met Eva’s drukke leven. Zo heeft ze alweer de hoofdrol binnengesleept in een nieuwe dramaserie, waar ze nog niet te veel over mag vertellen. Verder blijft de actrice druk met de opnames voor het vierde seizoen van Celblok H.

Eva sluit niet uit dat ze een andere baan zou kunnen hebben. "Het dynamische van acteren past goed bij mijn karakter, maar ik zou me ook gemakkelijk aan kunnen passen als ik ander werk zou doen. Binnenhuisarchitect heeft me altijd leuk geleken, of evenementen organiseren. Ik hoef niet mijn hele leven actrice te blijven. Als ik later alleen nog maar gecast wordt voor de typische oma-rolletjes ben ik er snel klaar mee."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties