×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Tanja Jess jaagt kinderen op de kast met digitale detox

07.11.2016 -

Tanja Jess vond het wel eens tijd dat haar kinderen, en zijzelf en man Charly Luske, wat minder tijd besteden aan beeldschermen. Daar laste ze afgelopen week een digitale detox in voor haar gezin, maar dat viel niet helemaal in goede aarde aan het begin.


Dat laat Tanja zien in haar allereerste vlog. Als ze haar zoons Billy van 13 en Bobby Lee van 8 vertelt wat ze gaan doen, namelijk alle beeldschermen voor een week de deur uitgooien, zijn de kerels niet blij. Sterker nog, Billy heeft wel een heel duidelijke manier van zijn mening verkondigen: 'Nou, dan haat ik je.' 

In ruil voor de digitale schermpjes, dus alle tv's, computers en telefoons, krijg het gezin Luske allemaal spelletjes. Charly, die nog probeert het gezag van zijn vrouw te ondermijnen door een oude iPhone in te leveren, kan uiteindelijk zijn geluk niet op. Er is namelijk een sjoelbak gekomen en dat vindt de zanger geweldig!

Tanja vindt het wel stil in huis, laat ze aan het einde van haar vlog weten. En dat terwijl dit nog maar dag 1 was. Binnenkort laat ze in een nieuwe vlog meer zien over de digitale detox-week. 

Foto: YouTube

Reacties