×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato voor even sportfotograaf

06.11.2016 -

Marco Borsato is zondagmiddag op het voetbalveld te vinden. Hij is in Alkmaar bij de eredivisiewedstrijd AZ-Ajax. Marco zit niet op de tribune, maar zit achter een van de doelen als sportfotograaf.


Marco loopt een dagje mee met de huisfotograaf van AZ. En met Ajax op bezoek is er genoeg werk aan de winkel voor de zanger. Het is de bedoeling dat hij foto’s maakt die het Noordhollands Dagblad maandag op de sportpagina kan plaatsen, meldt RTV Noord-Holland.

Er staat dus extra druk op Marco en dat beseft hij zich maar al te goed. "Je moet de hele wedstrijd scherp zijn”, zegt hij dan ook. “Ik ben best wel zenuwachtig.” Dat geldt waarschijnlijk niet alleen voor zijn fotoklus. Marco is fan van AZ en hoopt natuurlijk dat zijn ploeg punten kan pakken tegen Ajax.

Marco is een van de zeven bekende Nederlanders die meedoen aan het RTL-programma Het perfecte plaatje. Daarin moeten ze, gewapend met een camera, allerlei foto/opdrachten uitvoeren.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties