×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Maken Kelly Weekers en John Ewbank naam dochtertje bekend?

05.11.2016 -

Kelly Weekers en John Ewbank kunnen niet wachten tot hun kleine meid geboren is. Toekomstige mama Kelly is al flink bezig met de kleertjes voor haar kleine meid. Via een van de kledingstukken heeft ze nu de naam van haar dochtertje bekend gemaakt.


Het meisje krijgt de naam Tonnie! 'Eeuwige romperroem voor onze baby Tonnie', schrijft Kelly erbij die een rompertje met de naam van het kindje erop showt. 

Tonnie wordt het eerste kindje van Kelly en John samen. John heeft al een dochtertje genaamd Day en krijgt nu dus zijn tweede meisje. 

Later wordt overigens duidelijk dat de naam Tonnie maar een grapje is, een soort van werknaam. John Ewbank laat weten dat de echte naam over een paar weken bekend zal worden gemaakt.

Reacties