×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carlo Boszhard wint Maestro-special

05.11.2016 -

Carlo Boszhard heeft vrijdag de speciale eenmalige editie van Maestro Eén Voor Kinderen gewonnen. De presentator wist het beste een orkest te begeleiden en zamelde tegelijkertijd geld in voor het goede doel.


Carlo kreeg uit de maximaal te behalen score van 30 maar liefst 29 punten toegekend van de driekoppige jury. Dat de presentator met de winst aan de haal gaat, komt niet helemaal als een verrassing. Boszhard stond twee jaar geleden al eens in de finale van Maestro. De torenhoge favoriet legde het uiteindelijk af tegen Spike van Zoest.

Naast Carlo deden ook oud-deelnemers Tanja Jess, Lucille Werner en Karin Bloemen mee. Voor Richard Groenendijk, Gerard Joling en Klaas van Kruistum was het de eerste keer dat ze op de bok mochten staan.

Eén Voor Kinderen is een samenwerking tussen Unicef, Edukans, het Liliane Fonds en Het vergeten kind. De organisaties hebben de handen ineengeslagen om zo veel mogelijk kinderen in binnen- en buitenland een betere toekomst te geven.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties