×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Bublé bevestigt kanker bij zoontje

’We zijn erg verdrietig door de diagnose’

04.11.2016 -

Noah, het 3-jarige zoontje van Michael Bublé heeft inderdaad kanker. De zanger heeft dat trieste nieuws via Facebook bevestigd.


’We zijn erg verdrietig door de diagnose dat onze oudste zoon Noah kanker heeft. Op dit moment ondergaat hij een behandeling in Amerika. We zijn altijd erg open geweest over het belang van ons gezin en de liefde die we voelen voor onze kinderen. Luisana en ik hebben onze carrières even on hold gezet om al onze tijd en aandacht te besteden aan het beter worden van Noah. In deze moeilijk tijd vragen we of jullie voor ons willen bidden en onze privacy willen respecteren. We hebben een lange weg te gaan en hopen dat we met de steun van familie, vrienden en fans van over de hele wereld, deze strijd gaan winnen, als God het wil," laat Michael op Facebook weten.

 

De zanger en zijn vrouw Luisana hebben naast Noah nog een elf maanden oude zoon, Elias. Michael zegde eerder deze week al zijn verplichtingen al af. Zo kwam hij ook niet bij RTL Late Night.

 

Foto: BuzzE

Reacties