×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Zoontje Michael Bublé ernstig ziek’

04.11.2016 -

Vreselijk nieuws voor Michael Bublé. Bij zijn driejarige zoon Noah zou kanker ontdekt zijn.


Het bericht komt van de Argentijnse krant La Nacion. Volgens Perez Hilton schrijft de krant dat Michaels vrouw Luisana halsoverkop naar de VS is afgereisd voor een behandeling van Noah. De Canadese zanger en de Argentijnse actrice hebben naast de peuter nog een elf maanden oude zoon, Elias.

Het nieuws komt een dag na de publicatie van een interview dat de muzikant gaf aan homoblad PrideSource. Daarin vertelt hij uitgebreid over zijn kinderen. "Mijn doel in het leven is dat zij mooie, gelukkige mensen zijn."

Eerder deze week zegde Michael al zijn verplichtingen af, waaronder een bezoek in Nederland aan RTL Late Night.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!