×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beau van Erven Dorens verwondt zich aan drone

03.11.2016 -

Beau van Erven Dorens heeft zich tijdens de uitzending van RTL Boulevard verwond door met zijn hand een vliegende drone in de tv-studio te pakken. Met een bloedende vinger aan zijn rechterhand zette hij de presentatie voort.


Tech-journalist Merijn Doggen demonstreerde een nieuwe opklapbare drone in de studio van RTL Boulevard. Tot verbazing van presentator Beau, die had verwacht dat er minstens iets mis zou gaan tijdens het vliegen.

Hoewel de demonstratie vlekkeloos verliep, besloot Beau na enige tijd spontaan om achter de desk vandaan te komen en de vliegende drone met een snelle greep uit de lucht te halen. Daarbij werd hij geraakt en schreeuwde de presentator het uit, waarna hij op de grond viel.

Later in de uitzending was te zien dat Beau een pleister had gekregen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties