×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey gescheiden van Nick Cannon

02.11.2016 -

Mariah Carey is formeel gescheiden van Nick Cannon. De 46-jarige zangeres was zes jaar getrouwd met de rapper en het stel heeft twee kinderen samen.


Mariah en Nick zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan en hebben samen de voogdij over de kinderen, meldt E! News. "Mijn ex en ik gaan goed en we werken er hard aan om gelukkig te zijn", aldus Carey.

Carey zit momenteel ook verwikkeld in een break-up met haar verloofde, multimiljonair James Packer. De twee zijn sinds januari een setje maar tijdens een vakantie in Griekenland deze zomer zou het zijn misgegaan.

Rapper Cannon neemt zijn verantwoordelijkheid als vader serieus: "Ik heb gereflecteerd op mijn leven als een vader en hoe ik het beste kan zijn voor mijn kinderen, zoals mijn vader dat ook voor mij was", aldus de rapper. Carey en Cannon vierde afgelopen weekend Halloween samen met hun kinderen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties