×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trailer Fuller House seizoen 2: eerste kusjes en New Kids On The Block

01.11.2016 -

Het is nog iets meer dan een maandje wachten, maar dan kunnen Fuller House-fans weer genieten van een nieuw seizoen. Er is net al een trailer uitgebracht van het tweede seizoen, waar wel heel veel verrassende wendingen in voorkomen.


Er zijn eerste kussen, de New Kids On The Block komen langs en DJ Tanner heeft eindelijk een keuze gemaakt tussen Matt en Steve, maar dat loopt uiteindelijk niet helemaal als verwacht. Kijk hier vast de eerste trailer en geniet van de voorpret. 

Het tweede seizoen van Fuller House is vanaf 9 december te zien op Netflix. 

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!