×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yes-R breekt in bij Jan Smit

01.11.2016 -

Yes-R zag een busje van Jan Smit staan en zag zijn kans schoon. Hij wilde wel eens inbreken in de auto van de succesvolle zanger, dus kiekte hij zichzelf op het moment.


Natuurlijk maakt de rapper maar een grapje en heeft hij niet echt ingebroken in het busje met een grote foto van Jan erop. Hij houdt wel de deur stevig vast en doet alsof hij er zo ingaat. 'Even inbreken!', grapt hij op Twitter bij de foto. 

Jan kan er gelukkig wel om lachen. 'Doe normaal man', schrijft hij terug op het sociale medium met een lachend poppetje erachteraan. 

Foto: Instagram Yes-R

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!