×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zayn Malik leed in One Direction-tijd aan zware eetstoornis

01.11.2016 -

Zayn Malik had tijdens zijn periode als bandlid van One Direction last van een zware eetstoornis. Dat meldt het Britse dagblad The Mirror op basis van Maliks autobiografie getiteld Zayn.


De 23-jarige popster schrijft in zijn autobiografie dat hij een moeilijke en dukke tijd had als lid van de populaire Britse boyband One Direction. 'Ik had geen zorgen over mijn gewicht ofzo. Maar ik at wel eens dagen -soms wel twee of drie achter elkaar, helemaal niets. Het werd een probleem al wist ik toen niet wat het probleem precies was', zegt Malik.

Eerder gaf de zanger al toe dat hij aan ADHD en podiumangst lijdt. Ook vertelt de zanger dat hij als bandlid van One Direction onder druk werd gezet om vanwege zijn gewichtsverlies te ontkennen dat hij drugs gebruikte. Het zette ook de relatie met de andere bandleden onder druk die vermoedden dat Malik verslaafd was. In maart 2015 besluit Malik te band voorgoed te verlaten en zich te concentreren op een solocarrière.

'Ik heb hier in het openbaar nooit over gesproken maar sinds ik de band heb verlaten kan ik er makkelijker over praten. En dat is dat ik een eetstoornis had', aldus Malik. Volgens de popzanger gaat het nu goed met hem dankzij zijn vriendin, model Gigi Hadid, die hem steunt.

Foto: Instagram Zayn Malik

Reacties