×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele heeft vaak depressies gehad

01.11.2016 -

Zangeres Adele kreeg na haar bevalling last van een depressie. Dat vertelt de zangeres in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair.


Na de bevalling van haar inmiddels vier jaar oude zoon Angelo ging het niet goed met Adele. Ze zat flink in de put door een postnatale depressie. 'Ik heb een hele donkere kant. Ik ben gevoelig voor depressies en glij daar makkelijk in en uit', aldus de Rolling In The Deep-zangeres.

De 28-jarige Britse zangeres vertelt openlijk over haar jeugd en dat ze van jongs af aan al te kampen heeft met depressies. 'Het begon toen mijn opa stierf, ik was toen een jaar of 10 en dacht aan zelfmoord. Ik heb heel veel therapie gevolgd in mijn leven', zegt Adele tegen het tijdschrift.

Ook geeft ze toe dat ze drankproblemen had en meerdere flessen alcohol dronk terwijl ze nummers schreef. Het gaat nu een stuk beter met Adele, het lurken aan de fles terwijl ze liedjes schrijft doet ze niet meer. 'Sinds ik een moeder ben, ben ik niet meer zonder zorgen. Ik moet er zijn voor mijn kind', aldus de zangeres.

 

Een foto die door adele is geplaatst op

Foto: YouTube

Reacties