×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marc-Marie Huijbregts heeft rol in nieuwe Samson & Gert-serie

01.11.2016 -

Ketnet gaat een nieuwe reeks afleveringen van Samson & Gert opnemen. Daarin heeft ook Marc-Marie Huijbregts een rol, melden Belgische media. De Nederlandse komiek gaat Jaap Mengelmoes spelen, de zoon van de vroegere buurman van Samson & Gert.


De nieuwe reeks krijgt de naam Samson & Gert Zomerpret en is in de zomer van 2017 op de Belgische tv te zien. In de serie gaan Gert en zijn hond Samson met hun vrienden Alberto en Meneer de Burgemeester naar de camping. Of de afleveringen ook in Nederland op de buis komen, is nog niet bekend.

Het laatste seizoen van Samson & Gert stamt uit de winter van 2014. Toen gingen de hoofdpersonen op wintervakantie in de Ardennen.

Foto: BuzzE

Reacties