×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen biedt excuses aan om apengrap Sylvana

31.10.2016 -

Giel Beelen heeft vanmorgen zijn excuses aangeboden om de grap die hij afgelopen vrijdag maakte over Sylvana Simons. 'Smakeloos, het valt niet goed te praten.'


Dat zei de dj in zijn ochtendshow op 3FM. In zijn show op vrijdagochtend zei hij na het afspelen van hysterische apengeluiden 'Rustig Sylvana.' Hij wilde hiermee inhaken op de rel rondom Sylvana en Johan Derksen. Johan maakte ook al een apengrap over Sylvana. 

Vandaag heeft Giel zijn excuses aangeboeden. 'Excuses aan mensen die daar een rotweekend door hebben gehad, Slyvana in het bijzonder. Wat zij allemaal wel niet heeft te verduren. Ik zie het in een 'split second', maar het was smakeloos.' 

Giel heeft in zijn show ook duidelijk gemaakt dat hij het niet meende en dat hij het er ook niet mee eens was. Het was een misplaatste grap volgens hem. 

Foto: Instagram Giel Beelen

Reacties