×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verkleedpartij Hilary Duff valt verkeerd

30.10.2016 -

De verkleedpartij voor Halloween van Hilary Duff en haar nieuwe vriendje Jason Walsh is totaal verkeerd gevallen. Op Twitter wordt het stel met de grond gelijkgemaakt vanwege de keuze voor de kostuums van een pelgrim en een indiaan.


Vooral het indianenpakje van Jason moest het ontgelden. In de Verenigde Staten is veel te doen over de aanleg van de Dakota Access Pipeline. Deze pijpleiding moet petroleum transporteren van North Dakota naar het zuiden van Illinois. Het traject van de pijpleiding zou voor een deel onder de Missouri en de Mississippi lopen en een deel van Lake Oahe, vlakbij de Standing Rock Indian Reservation.

Volgens tegenstanders komt met de aanleg de watervoorziening in het gebied in gevaar en wordt er onherstelbare schade aangericht aan cultuurhistorische monumenten van de originele bewoners van het gebied.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Twitter ONTV Nigeria

Reacties