×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol wil graag vader worden

29.10.2016 -

Johnny de Mol heeft geen lijstje van dingen die hij gedaan wil hebben voor hij sterft. “Ik heb geen bucketlist omdat ik al zoveel heb meegemaakt”, zegt de presentator. Een laatste reis, zoals hij in zijn nieuwe programma De Reis Van Je Leven met ongeneeslijk zieken maakt, hoeft voor Johnny ook niet.


“Zet mij op Texel in een container met vier, vijf vrienden en ik vind het top. Meer heb ik niet nodig.” Johnny hoopt dat zijn uitvaart geen trieste bedoeling wordt. “Ik heb een testament, ik wil begraven worden en mijn vrienden weten welke muziek ze voor mij moeten draaien en ze weten dat ik hoop dat mijn uitvaart een groot feest wordt,” vertelt hij in het AD.

Bang voor de dood is de 37-jarige presentator niet. “De wetenschap dat je geen pijn hoeft te lijden vind ik een geruststellende gedachte. Ik probeer te relativeren en te leven volgens het principe: wacht niet op een mooie dag, maak er zelf een.”

Hoewel Johnny geen bucketlist heeft, is er wel een ding dat hij graag wil: vader worden. “Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik vader zou willen worden. Het moment is er nu meer dan ooit, maar meer ga ik daar niet over zeggen”, vertelt Johnny, die sinds een paar maanden gelukkig is met zangeres en presentatrice Anouk van Schie, die een driejarige dochter heeft. “Mijn hele familie heeft haar al kunnen keuren en ze is meer dan goedgekeurd. We zijn helemaal happy.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties