×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charlize Theron: 'Ik ben nu ongelooflijk dik'

28.10.2016 -

Charlize Theron heeft flink wat moeite moeten doen voor het lichaam dat ze nu heeft. Niet om af te vallen, maar juist om aan te komen. De actrice kwam bijna 14 kilo aan voor een rol.


'Ja ik ben heel dik nu', zei Charlize bij het amfAR Inspiration Gala in Los Angeles. Ze droeg deze keer eens geen strakke jurk die haar lichaam mooi uit laat komen, maar een wijd gewaad met een jasje. Vanwege die extra kilo's dus. 

Ze kwam zoveel aan voor haar rol in Tully. Ze speelt een moeder wiens broer een nanny voor haar inhuurt net nadat ze bevallen is van haar derde kind. 

Gelukkig was Charlize niet op het gala om over haar gewicht te praten. Ze kreeg een Inspiration Award, omdat ze zich inzet om AIDS weg te krijgen uit Afrika. 

Foto: Instagram Charlize Theron

Reacties