×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne en Rachel Hazes wensen alleen André alle geluk

28.10.2016 -

Roxeanne en Rachel Hazes hebben gereageerd op de geboorte van de kleine André Hazes. Via hun manager Marieke van Beek wensen ze hem alle geluk, maar alleen hem.


Dat laat de manager weten aan Shownieuws. 'Dré weet dat we hem alle geluk wensen en dat is het', zegt zij aan de telefoon. Shownieuws vraagt nog: 'We willen ze alle geluk wensen?' Maar van beide ouders geluk wensen is compleet geen sprake. 'Nou, we wensen Dré alle geluk', benadrukt de manager. 

André heeft al tijden ruzie met zijn moeder en zus. De reden voor het conflict is nooit bekend geworden. Wel is het duidelijk dat ze geen contact meer met elkaar hebben. 

Monique haalde vanmorgen nog uit naar haar schoonmoeder. Bij de ZiggoDome-foto van de drie Andrés schreef zij: 'Vooral voor mijn grote liefde is dit zo'n mooi gebaar. Papa worden zonder dat je eigen ouders daar deel van uitmaken is niet niks! Op welke manier dan ook, dat doet zeer.' 

Foto: Reni van Maren

Reacties