×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Will & Grace komt terug op tv'

28.10.2016 -

De comedyserie Will & Grace zou weleens kunnen terugkeren op televisie, althans dat is wat bronnen van E! News en Deadline melden. NBC heeft nog niet gereageerd op de reünie-geruchten. De serie was van 1998 tot 2006 te zien op NBC.


De bron van E! News zegt dat de vier hoofdrolspelers Debra Messing, Eric McCormack, Megan Mullally en Sean Hayes allemaal meedoen. 'Niemand was er zeker van of dit een goed idee zou zijn, totdat het viertal op de set stond', zegt de bron.

Volgens Deadline zijn er nog geen contracten gesloten en moeten er nog heel wat hindernissen worden genomen voordat het zover is. Maar de wil is er, hoort Deadline in de wandelgangen. Het idee is om eenmalig tien nieuwe afleveringen te maken. Deadline oppert dat mogelijk Netflix geïnteresseerd is in de nieuwe serie. Netflix blies eerder Arrested Development, Full House en Gilmore Girls nieuw leven in.

Vorige maand doken ook geruchten op over een reünie van Will & Grace, na een video op YouTube waarin Will, Grace, Jack en Karen kijkers oproepen te gaan stemmen. De video is sinds 26 september al meer dan zes miljoen keer bekeken. In het filmpje spreken Will en Grace hun afschuw uit voor Trump, terwijl Karen achter haar goede vriend Donald staat en Jack niet weet of hij gaat stemmen.

Foto: BuzzE

Reacties