×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lachen! Kleine André Hazes toont glimlach al voor de camera

28.10.2016 -

Hij is pas net twee dagen oud, maar André Hazes III heeft al een grote glimlach opgezet voor de camera. Dat het waarschijnlijk niet bewust is, maakt het natuurlijk niet minder schattig.


Monique, de vriendin van papa André Hazes, deelt een kiekje van haar met haar moeder en het pasgeboren ventje. Daarop is de kleine Dré te zien met een grote smile op zijn gezicht. 'Ik heb gewoon echt geen woorden voor het gevoel wat ik nu ervaar', schrijft de trotse moeder bij de foto. 

Gisteren kwam André al met een foto van ZiggoDome die hem, zijn zoontje en zijn vader samen hadden afgebeeld. Maar ZiggoDome is niet het enige bedrijf dat aandacht besteedt aan de geboorte van de nieuwe Hazes-telg. Ook Blond Amsterdam maakte een speciale tekening voor het gelukkige gezinnetje, laat Monique zien. Zij zetten er zelfs de titel van een echte Hazes-hit, Een Beetje Verliefd, bij. 

 

Ik heb gewoon echt geen woorden voor het gevoel wat ik nu ervaar! #onvoorwaardelijk

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Wauw! Wat super leuk deze tekening van @blondamsterdamnl

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Foto: Instagram Monique

Reacties