×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stinkende taak: André Hazes verschoont de eerste poepluier

28.10.2016 -

Iedere papa moet er een keer aan geloven: de poepluier van je kindje verschonen. Gisteravond was het voor het eerst de taak van André Hazes. En de zanger heeft het overleefd.


'Zojuist de eerst POEPluier verschoond', schrijft André bij twee kiekjes van hem en de kleine Dré. Vooral op de tweede foto lijkt de kerverse vader het even moeilijk te hebben. Hij gooit zijn vuisten strijdvaardig in de lucht tegen de stank van zijn zoontje. 

André en Monique zijn sinds dinsdagavond de trotse ouders van hun zoontje Andreas Martinus Hazes. Het mannetje is vernoemd naar zijn beide opa's, zijn vader en zijn oom. 

 

Zojuist de eerste POEP luier verschoond. Kennen we onze eerste keer nog?

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes (@andre_hazes_official) op

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!