×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Justin Bieber koopt appartement op de Dam'

28.10.2016 -

Justin Bieber heeft volgens Shownieuws een penthouse op de Dam in Amsterdam gekocht. Sterrenmakelaar Leslie de Ruiter zei donderdag in de uitzending dat Justin een woning op de zevende, achtste en negende verdieping heeft aangeschaft in het gebouw aan de Dam.


"Meer downtown dan dat ga je het niet krijgen. Als overbuurman de koning en de koningin, je kan slechtere buren hebben”, aldus De Ruiter.

De woning, die beschikt over drie verdiepingen en een lift, zou Justin Bieber ongeveer 24,5 miljoen euro hebben gekost. Justin zou het appartement van 1230 vierkante meter volgend jaar kunnen betrekken. Justin kan in de woning rekenen op exclusieve diensten van het nabijgelegen vijfsterrenhotel Krasnapolsky. Ook zijn auto kan hij door het hotelpersoneel laten parkeren.

Donderdag werd ook bekend dat Justins goede vriend Martin Garrix een luxe penthouse heeft aangekocht. Martin Garrix gaat wonen op de 22e verdieping van een complex aan de Zuidas in Amsterdam.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties