×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stemfieverbod was niet bekend bij Justin Timberlake

27.10.2016 -

Justin Timberlake wist niet dat het verboden was om een selfie te maken in een stemhokje. Dat zei de zanger woensdag in The Tonight Show van Jimmy Fallon.


'Ik had geen flauw idee. Ik dacht: dit wordt hartstikke leuk. Zo kan ik mensen inspireren om te gaan stemmen', zo zei Justin over het voorval.

Justin postte maandag een foto van zichzelf terwijl hij aan het stemmen was, maar in Tennessee is het verboden voor kiesgerechtigden om beelden of geluidsopnames te maken in het stemhokje. Wie zich niet aan de regels houdt, kan dertig dagen gevangenisstraf krijgen en een boete van vijftig dollar.

De kwestie liep echter met een sisser af. Medewerkers van het kiesbureau in Memphis lieten al snel weten dat Justin niet vervolgd wordt. De foto is inmiddels verwijderd.

Foto: YouTube

Reacties