Zoon André Hazes jr. ook vernoemd naar broer en vader Monique

De zoon van André Hazes jr. en Monique is niet alleen vernoemd naar zijn vader en grootvader, maar ook naar zijn andere opa en zijn oom. De tweede naam van het ventje, Martinus, komt namelijk van de namen van Monique haar vader en broer.

Dat vertelde haar broer Matthieu Westenberg aan Shownieuws. 'Hij is vernoemd naar mij en mijn vader, tweede naam, en dat maakt het toch wel extra speciaal', laat hij weten. 

Verder geeft hij aan dolblij te zijn voor zijn zusje en zwager. Vooral omdat het kindje gewoon gezond is, want dat is natuurlijk het belangrijkste. 

Matthieu is meteen naar het ziekenhuis gegaan na de bevalling. André Hazes III is in Rotterdam ter wereld gekomen, ondanks dat zijn vader wilde dat hij in Amsterdam geboren zou worden. Niet alleen André was in de kamer aanwezig bij de geboorte, maar ook Monique haar moeder: 'Onze moeder is er vanaf de eerste seconde intensief bij geweest.

Volgens Matthieu waren zijn zus en André helemaal blij. 'Ze straalden helemaal. Ze waren dronken van geluk, om het zo maar te zeggen.' 

Opa Matthieu is ook apetrots op zijn nieuwe kleinzoon. Hij deelde ook al een zoet kiekje op Facebook van de kleine Dré.