×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Mariah Carey gedumpt door verloofde'

27.10.2016 -

Mariah Carey is gedumpt door haar verloofde, miljardair James Packer. James zou zich ergeren aan de extravagante levensstijl van de zangeres, en daarnaast ook helemaal niet blij zijn met haar komende realityshow Mariah's World.


Een 'familievriend' zegt in het Australische magazine Woman's Day dat de vrienden van James zich al langer zorgen maken over het uitgavepatroon van Mariah. "James leeft niet zuinig maar Mariah trekt het naar een compleet ander niveau".

Er zouden al langer spanningen zijn geweest tussen Mariah en James. Die ontstonden toen de zangeres niet kwam opdagen op de verjaardag van de zus van de zakenman. "Dat zorgde voor veel onvrede bij de familie. De moeder van James kan haar naam amper aanhoren."

Eerder werd bekend dat een deel van Mariahs tournee door Zuid-Amerika is gecanceld. De zangeres twitterde die mededeling zelf. Ze zei er kapot van te zijn dat een gedeelte van de toer niet doorgaat, maar gaf geen reden voor de plotselinge afzegging.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties